CHP Bayrağı asıyordu... Başkan adayı oldu..

Üniversite öğrencisi CHP'li Berkan Vurmaz, partisinin Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına aday oldu.

Ağustos ayının ilk haftasında yapılacak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı seçiminde başkan adayı olduğunu açıklayan Bülent Ecevit Üniversitesi Maden Teknikerliği Bölümü 1'nci sınıf öğrencisi Berkan Vurmaz, göreve geldiği takdirde ilk hedefinin Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları üye sayısını arttırmak olduğunu belirtti.

Zonguldak'ta partisinin düzenlemiş olduğu mitingler öncesi bayrak, flama ve poster asma çalışmalarında görev alan CHP'li Vurmaz, “Parti üyelerimizin gençlik kolları üyelerini birer beden işçisi olarak görme algısını görev başına geldiğimde sona erdirmek en çok mesai harcayacağım konulardan olacaktır.” dedi.

CHP'li Berkan Vurmaz, adaylığına ilişkin şu ifadelere yer verdi:


“3 seneye yakın bir süredir görev alıyorum. Bu yola çıktım ilk günden beri ben yanlız bırakmayan 15 kişiden oluşan bir yol arkadaşım var. onlar da ben gibi bu 3 sene yakın süredir tecrübeli, iş bilen, çalışkan birer birey oldu. İlk amacım bu arkadaşlarımı kullanarak iddialı liyakatlı çalışkan güclü bir yönetim kurmak. Sonrasında ise iktidara yürdüğümüz şu günlerde daha çalışkan liyakatli gençlik kolları üyelerinin sayısını artırmak güclü bir yönetim çalışkan bir ekip ile Zonguldak'ta genel seçimlerde birinci parti olmak istiyoruz. Parti üyelerimizin gençlik kolları üyelerini birer beden işçisi olarak görme algısını bitirip, geleceğin ilçe başkanı, geleceğin il başkanı, yöneticisi ve belki de geleceğin bir miletvekili olarak görülüp değer verilmesi ise görev başına geldiğimde en çok mesai harcadığım konulardan olacaktır.”

(HABER MERKEZİ)

CHP bayrağı asıyordu başkan adayı oldu Berkan Vurmaz İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı aday oldu Zonguldak Zonguldak haberleri