ÇAYCUMA MYO'DA ASILSIZ HABERE VELİLERDEN TEPKİ

Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksekokulu'nda dün akşam öğrenciler arasında çıkan kavganın asılsız ve abartılı şekilde haber yapılmasına tepki gösteren öğrenci velileri, 'Kimsenin üniversite yönetimi ve öğrenci velilerini huzursuz etmeye hakkı yok' dedi. 

BEÜ Çaycuma Meslek Yüksek Okulu yönetimiyle görüştüklerini, haberde geçen iddiaların hiçbirinin gerçeği yansıtmadığını ifade eden veliler, gece yarısı yayınlanan haberlerin infiale neden olduğunu söylediler.
Üniversite yönetimiyle görüştüklerini kavganın yurtta kalan iki grup arasında çıktığını ifade eden veliler, “Haberde çok sayıda yaralı olduğu, silah kullanıldığı yazılınca hemen üniversite yönetimiyle diyaloğa geçtik. Kesinlikle silah olmadığını, kampüse ambulans geldiğini ancak hastaneye giden tek bir yaralı olmadığını bildirdiler. Haber son derece provakatif bir haber.Bu tür haberler, üniversite içerisindeki barış ortamına da zarar verir. Yerel medyadan bu tür haberlere karşı hassasiyet göstermesini bekliyoruz” dediler.

çaycuma myo asılsız haber veliler tepki zonguldak kavga kyk zonguldak haberleri