ÇATAKLI, NEVRUZ'U KUTLADI

Eğitim İş Zonguldak Şube Başkanı Kamuran Çataklı, Nevruz Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, 'Gerçek baharın emekten, dayanışmadan, barış ve sevgiden, cumhuriyet değerlerinden yana her bir yurttaşımızın avuçlarının içinde açacağını biliyoruz' dedi. 

İşte o mesaj: 

Bugün, baharın müjdecisi, doğanın yeniden doğuşu ve yeni bir başlangıcın sembolü olan Nevruz'u kutluyoruz. Nevruz, umudun, barışın ve dayanışmanın bayramıdır. Birlikte çalışarak, emek vererek daha güzel bir gelecek inşa edebileceğimiz bir günün hatırlatıcısıdır.

Emek örgütü olmanın bilinciyle verdiğimiz mücadelede her zaman, ayrışmayı değil, bütünleşmeyi; çatışmayı değil uzlaşmayı ve sınıf bilinciyle ortak mücadele etmeyi savunmak gereğine yürekten inanıyoruz.

Gerçek baharın emekten, dayanışmadan, barış ve sevgiden, cumhuriyet değerlerinden yana her bir yurttaşımızın avuçlarının içinde açacağını biliyoruz.

Baharın müjdesi, yenilenmenin simgesi ve gelecek güzel günlerin habercisi Nevruz'un yaşama sevinci ve umut getirmesi dileğiyle tüm ulusumuzun Nevruz Bayramı’nı kutluyoruz.

Kamuran Çataklı nevruz bayramı kutlama zonguldak zonguldak haberleri