BUNUN ADI MAGANDALIK!

112 polis ihbar hattı kitlendi… Pazar günü binlerce kişi egzoz sesiyle uyandı

Kozlu sahilinde bugün yapılan modifiye araç festivali vatandaşları çileden çıkardı.

Kozlu Emniyet Müdürlüğüne sadece 300 metre mesafede, Rüya sitesinin hemen altındaki “Çocuk Trafik Eğitimi Merkezi”nin bulunduğu yerde yapışan modifiye araç festivaline yüzlerce araç katıldı.

Sabah saat 8.30’da alana gelen ve üzerlerinde dev ses sistemleri bulunan yaklaşık 500 araç abartılı egzozlarıyla aynı anda egzoz patlattı.

Pazar gününe o canlı müzik, gürültülü anonslar ve yüzlerce aracın aynı anda çıkardığı egzoz sesiyle uyanan binlerce vatandaş polis ihbar hattını arayarak şikayette bulundular.

Yaklaşık 45 dakikadır aynı magandalığa maruz kalan vatandaşlar, polisin kendilerine “Yapacak bir şey yok. Konuya zabıta bakıyor” dediğini ifade ettiler.

Polise yapılan yüzlerce ihbara rağmen çıldırtan ses kesilmeyince yapılan magandalığı cep telefonuyla çekerek sosyal medyada paylaşan bölge sakini Kemal Çebi, “Kozlu’da inanılmaz bir magandalık yaşanıyor. Defalarca polisi aramamıza rağmen çıldırtan bir egzoz sesi susturulamıyor. Pazar günü sabah saat 8.30’dan itibaren “Devam devam gaza basmaya devam” anonsu ile beraber yüzlerce araç ara gaz vererek adeta terör estiriyor. Polis ise 153’ü arayarak konuyu zabıtaya bildirmemizi söylüyor. Pazar sabahı hastası olan var bebeği olan var. Böyle rezillik görmedik. Bu rezalete kim izin verdiyse kınıyorum” dedi.

Tıkla izle : https://www.facebook.com/reel/1358012958924143

magandalık Kozlu polis ihbar hattı kitlendi egzoz sesi modifiye araç Rüya sitesi Kemal Çebi abartılı egzoz Zonguldak şikayet