Bu sözler bir eğitimciye yakışıyor mu?

AKP Çaycuma Belediye Meclisi Üyesi Adayı Ahmet Karaca'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'ya, 'Yaptığın algılar bir yerini tırmalar' şeklinde yakışıksız ifadeler kullanması vatandaşlarda tepkiye neden oldu.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı kişisel sosyal medya hesabından bir anket sonucu yayımladı. Kantarcı’nın yayımladığı sonuçlarda, kendisinin %67.4 oy alırken rakibi Bünyamin Bostancı’nın 23,79 olarak görünmesi Ak Partilileri harekete geçirdi.

ÖNCE, KANTARCI’NIN OYUNUN %40’IN ALTINDA OLDUĞUNU İDDİA ETTİ
AKP Çaycuma Belediye Meclisi Adayı Ahmet Karaca, önce, “Kamuoyuna duyurulur;Şu anda Bülent Kantarcı nın oyu yüzde 40 ın altında algı yapanlar ve algıya inananlara duyurulur.devamını bekleyin saygılarımla.” şeklinde bir paylaşım yaptı.

İKİNCİ PAYLAŞIMDA ORANDAN SÖZ ETMEDEN NEZAKETSİZ İFADELER KULLANDI
Hızını alamayan Karaca bugün konuyla ilgili yaptığı 2. paylaşımdaysa, “Ne kadar çırpınırsa çırpın kırdığın kalpler, kırdığın onurlar, yaptığın algılar bir yerini tırmalar… Kurtuluş yok kaçış yok geliyor gelmekte olan. Tatil yolculuğu başlıyor… Devamı gelecek…” dedi.

SEÇİLİRSE BELEDİYE MECLİSİ’NDE DE BÖYLE Mİ KONUŞACAK?
Vatandaşlar, kullandığı yakışıksız ifadenin, Çaycuma’da bir rehabilitasyon merkezinin kurucusu olan Ahmet Karaca’nın taşıdığı eğitimci kimliğine hiç yakışmadığını ifade ederken,  “Şayet seçilirse Belediye Meclisi’nde de böyle mi konuşacak? Biz Çaycuma’da kavga istemiyoruz.” şeklinde yorumlar yaptı.

ANKETE YAKIŞIKSIZ CÜMLELERLE DEĞİL ANKETLE CEVAP VER
Çaycuma’da siyaseti çirkinleştirmeye kimsenin hakkı olmadığını da ifade eden vatandaşlar, Karaca’ya, “Başkan Kantarcı bir anket yayımlamış. Doğru değilse sen de sana ulaşan doğru sonuçları yayınla. Kötü ifadeler kullanarak nezaketsizlik yapma. İlçenin huzurunu bozma” diye seslendi.

Ahmet Karaca Bülent Kantarcı bir eğitimciye yakışıyor mu yaptığın algılar bir yerini tırmalar tepki zonguldak çaycuma zonguldak haberleri