"BU KONUDA BİLGİ KİRLİLİĞİ VAR"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Devrim Dural, Zonguldak Belediye Meclisi tarafından yürürlüğe giren zamlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Partisinin il başkanlığında basın mensupları ile bir araya gelen CHP İl Başkanı Devrim Dural, son günlerde Zonguldak Belediyesi tarafından yapılan zamlara ilişkin eleştirilere ilişkin “Bilgi kirliliği var. Ben bu konuda düzeltmeye gitmek istiyorum” dedi.

Dural, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Kapuz plajımızla alakalı sosyal belediyecilik sözümüzün arkasında nasıl durduğumuzu söylemek istiyorum. Kapuz plajında 0-7 yaş arası çocukları kapsayan ücretsiz girişler bundan sonra 0-12 yaş olarak düzenledi. CHP'nin sosyal belediyecilik anlamında tezahürüdür. 

Bundan sonra 3-4 taneden fazla çocuğu olan bir aile kapı Sosyal Tesislerinden ücretsiz bir şekilde yararlanabilecek. Mahallelerimizin hizmete aç olduğunu, büyük yatırım eksikliklerinin olduğunu görüyoruz. Çocuklarımızın okula gittiği yollarda yol olmadığını, ara sokaklardan geçmek zorunda olduğunu biliyoruz. Belediyemiz, vatandaşlarımızdan gelen şikayet ve talepleri dikkate alarak, çok büyük bir ciddiyet ve iştahla eksiklikleri gideriyor. 

Yüzde 50'yi bile bulmayan bir zam artışı yapılmıştır. Toplu taşımalarda mazot fiyatları, enflasyonist ortam ve bozulan -daha doğrusu hiç düzelmeyen- ülke ekonomisi nedeniyle yapılan fiyat düzenlemeleridir.”

Devrim Dural bilgi kirliliği Belediye Meclisi zam açıklaması Zonguldak Zonguldak haberleri