BAL MAHMUT SP'DAN  ADAY OLDU

Bir dönem TTK'da Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan ve bal sattığı için 'Bal Mahmut' olarak bilinen Mahmut Özçelik, Saadet Partisi'nden Isparta Belediye Başkanı aday adayı oldu. Özçelik, yaptığı açıklamada Isparta'ya hizmet etmek için adaylığını koyduğunu belirtti.

Özçelik, aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, tüm Ispartalılara selam göndererek, basın mensuplarına ve Saadet Partisi üyelerine teşekkür etti. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı için Saadet Partisi'nden aday adayı olduğunu duyuran Özçelik, Isparta'nın güzelliklerini ve insanlarını temsil etmek istediğini vurguladı.

Özçelik, 1954 yılında Ağlasun Yazır köyünde doğduğunu ve Isparta'da il ve orta öğrenimini tamamladığını ifade etti. İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Bölümü'nden 1976 yılında mezun olan Özçelik, serbest ticaretle uğraştığı dönemde Isparta'da yaşamını sürdürdü. 32 yıl boyunca Türkiye Taş Kömürü Kurumu Genel Müdürlüğü'nde maden mühendisi olarak çalışan Özçelik, emekli olduktan sonra Isparta'ya yerleşti.

Bal Mahmut Saadet Partisi Aday oldu zonguldak Zonguldak haber Zonguldak haberleri