BAKIN ALTINLAR NEREDEN ÇIKTI!

Geçtiğimiz yıl yaşanan Zonguldak'ın Kdz.Ereğli ilçesinde sel felaketinde eşini ve annesini kaybeden Fatma Tosun altınlarını görümcesi Hamide Aktaş'ın çaldığı iddia etmişti. Altınlar gözaltına alınan Hamide Aktaş'ın evindeki deterjan kutusunun içinden çıktı.

Hamide Aktaş, Fatma Tosun'un çocuklarına ait olan nafakayı ve eşinden kalan 500 tl değerinde altınları çalıp sevgilisi Şahin'le kayıplara karışmıştı.

Evlere temizliğe gittiğini söyleyen Fatma Tosun, çocuklarının eğitim masrafları için biriktirdiğini söylediği yaklaşık 220 bin TL'ye yakın nakit parasını aramak için soluğu Müge Anlı'da aldı.

13 Mart tarihinde yayına bağlanan iddiaların odağındaki Şahin, Hamide Hanım ile ilişkinin olmadığını ve evli olduğunu belirtti. Programın bugünkü bölümünde ise telefon bağlantısıyla yayına katılan Hamide Aktaş, eşinin kendisine bakmadığını iddia ederek iş görüşmesine gitmek için evden çıktığını kaçmadığını günlerdir evde olduğunu söyledi.

HEPSİ İFTİRA

 

Aktaş, Tosun'un tüm iddialarını reddederek, "Benim belim ağrıyor, yatıyorum. Altın falan almadım. Hepsi iftira atıyorlar" dedi.

DAHA ÖNCE BENZER BİR OLAY YAŞANMIŞ

 

Bunun durum üzerine Aktaş'ın damadı, daha önce de benzer bir durum yaşandığını ve Aktaş'ın altınlarını ormanda kaybettiğini iddia etti. Bu iddialar üzerine Aktaş hakkında soruşturma başlatıldı. Tüm bunları yalanlayan Aktaş, "Kızım ve damadım beni bıçakladı." diyerek kendini savundu. Damat ise Hamide Hanım'ın kendilerine bıçak çektiğini arbede sırasında bıçağın yanlışlıkla geldiğini söyledi.

GÖZALTINA ALINDI

Suçlamalar üzerine harekete geçen emniyet güçleri, 38 yaşındaki Fatma Tosun'un altınlarını çaldığı iddia edilen görümcesi Sevda Hamide Aktaş'ı buldu. İhbarın değerlendirilmesinin ardından yapılan operasyonla, Asayiş Büro Amirliği tarafından gözaltına alındı.

ALTINLAR HAMİDE AKTAŞ’IN EVİNDE BULUNDU

Fatma Tosun’a ait altınlar, görümcesi Hamide A.’nın evindeki deterjan kutusunun içinde bulundu.

 

 

 

Fatma Tosun Hamide Aktaş altın çalınan altın deterjan kutusu kdz.ereğli sel felaketi zonguldak zonguldak haberleri