AKP'DE "31 MART" İSYANI

Parti içi muhalefet düğmeye bastı

AKP’de 31 Mart yerel seçimlerinin yansımaları sürüyor. Zonguldak’ta alınan ağır seçim mağlubiyeti sonrasında parti içi muhalefet düğmeye bastı.

 

Yerel seçimler öncesinde Selim Alan’ın yeniden aday gösterilmemesi için net tavır koyan eski meclis üyeleri Murat Uzun ve Aydın Arıcı sosyal medyadan teşkilatların değişmesi için açık açık tavır aldı.

 

İhraç edilmemek için AKP’den istifa eden ancak açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bağlılığını ifade eden eski meclis üyesi Aydın Arıcı sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir mektup yazarak Zonguldak’ta seçimin neden kaybedildiğini anlatacağını ifade etti.

 

Önceki dönem meclis üyesi Murat Uzun ise yine sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla AKP Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’e seçim sürecini özetleyen bir mektup göndereceğini açıkladı.

Aydın Arıcı, dün gece sosyal medyada, ‘Geceye Not. İhracımı isteyen her kim ise o koltukta kalmayacak…” şeklinde paylaşımda bulunarak bundan sonraki sürecin fitilini ateşledi.

AKP 31 Mart isyanı parti içi muhalefet düğmeye bastı Aydın Arıcı Murat Uzun Mustafa Çağlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan mektup Selim Alan Zonguldak Erkan Kandemir seçim süreci