"ADAYLARIMIZI SİZLERE EMANET EDİYORUM"

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, Kozlu Belediye Altuğ Dökmeci, Karaman Belediye Başkan Adayı Mustafa Kalaycı, Beycuma Belediye Başkan Adayı Aytekin Çakmaklı ve Elvanpazarcık Belediye Başkan Adayı Hasan Şeker bugün CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i CHP Genel Merkezinde ziyaret etti. 

Burada Zonguldaklılara videolu bir mesaj yayınlayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Adaylarımızı sizlere emanet ediyoruz” dedi. 
 

İşte o mesaj: 

“Sevgili Zonguldaklılar. Bizim Manisamız gibi Somamız gibi kardeş kentimiz ve benim kendime çok yakın hissettiğim Zonguldak’ta size emanetlerimiz var. Zonguldak merkez ilçemiz, Kozlumuz ve merkez ilçemizdeki belde belediye başkan adaylarımız sizlerin desteklerini bekliyorlar. 

Ben CHP’nin Genel Başkanı olarak, 3’üncü Genel Başkanımız Bülent Ecevit’in hem seçim bölgesi hem de yüreğinde en önemli yeri tutan Zonguldak’ımızın bu kıymetli adaylarımızı size emanet ediyorum. 

Bu seçimde yaptığımız anketler ve saha çalışmaları Zonguldak’ta iddialı çok olduğumuzu gösteriyor. 

Zonguldak Merkezden 4 adayımızı ve Kozlu adayamızı mutlaka seçimi kazanmış olarak buraya göndereceğinizi ve bizlerin de Zonguldak’a ve Kozlu’ya CHP’li belediyeleri ziyarete gelmemizi sağlayacağınızı ümit ediyorum. 
Adaylarımızı sizlere emanet ediyorum.”

Özgür Özel tahsin erdem Altuğ Dökmeci Mustafa Kalaycı Aytekin Çakmaklı Hasan Şeker