ADANIR, EMEKLİLERİ DİNLEDİ

İYİ Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Kaya Adanır, 2024 yerel seçimleri öncesi seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor

İYİ Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Kaya Adanır; İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Erdal Gülay, Bölge Koordinatörü Yavuz Erkmen, İl yöneticileri, belediye meclis üyesi adayları ve il genel meclis üyesi adayları ile birlikte Türkiye Emekliler Derneği ve Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret etti.

Adanır, emeklilerin her zaman yanında olduklarını belirterek, Yaşlı Yaşam Merkezi oluşturulup emekli ve yaşlıların hizmetine sunacaklarını anlattı.

Emeklilerin taleplerini dinleyerek, onların beklentilerini ve ihtiyaçlarını anlamaya çalışan İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Kaya Adanır; emeklilerin yanında olacağı ve onların haklarını koruyacağı sözünü verdi. 

Bizim belediyecilik anlayışımızda aciliyet sırası olacak diye sözlerine devam eden Kaya Adanır; “Aciliyetlerin en önemlisi de kentte yaşayan insanların aç kalmaması, çocukların yatağa aç girmemesi, eğitiminden mahrum olmama, yaşını almış büyüklerimizin refah ve huzur içinde olmasıdır. Tüm dezavantajlı kesimlere desteklerimiz olacak. Bizim en büyük projemiz insandır” ifadelerini kullandı.

Kaya Adanır İYİ Parti emeklileri dinledi Belediye Başkan adayı Zonguldak