8 MİLYONLUK DEV YATIRIM

FMG Filtre Plastik A.Ş. Fabrikası Zonguldak'ta açıldı

MFA Maske sahipleri Murat Uzun ve Fatih Furtun'un sahibi olduğu FMG Filtre Plastik A.Ş. Fabrikası bugün yapılan açılış töreni ile hizmete girdi.

Açılışa eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Mustafa Varank, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, AKP Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu, Saffet Bozkurt, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Jandarma Alay Komutanı Cezmi Yalınkılıç, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, BEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, eski Zonguldak Milletvekili Ali Uzun, belde belediye başkanları, bürokrat ve vatandaşlar katıldı.

FUBA Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Furtun açılışta yaptığı konuşmada, “Bu kutlu günde bizleri yalnız bırakmadığınız, şahitlik ettiğiniz için teşekkür ederim. 2006 yılında başladığımız bu uzun soluklu yolculukta bugün itibariyle Furtun ve Uzun ailelerinin birlikleriyle yurt içi ve yurt dışında kurulu 7 şirketimiz olduğunu belirtmek isterim. Yaklaşık 8 milyon dolar değerindeki iki işletmeyi Zonguldak'a kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

Fabrikanın diğer ortağı Murat Uzun ise konuşmasında şunları söyledi: "Biz 88 metrekare atölyede yola çıktığımızda açıkçası bugünleri hayal ederek çıktık. Bunlar bizim için hayaldi, yola çıkarken ortaklığa vurgu yaptı Fatih. Aynı şey benim için de geçerli. Cenab-ı Allah'ın bize yüklediği sorumluluk biz çalıştıkça biz hedef koydukça ve kökünü dürüst ve ahlakla ticaret güvenilir ürün, güvenilir tedarik ile, vatan sevgisi, şehir sevgisi ile birlikte hamurlarını yapınca ortaya güzel eserler çıkıyor."

Protokol konuşmaların ardından açılışa katılanlar toplu halde kurdele kesti.

 

8 milyon dev yatırım MFA Maske FMG Filtre Plastik Murat Uzun Fatih Furtun Mustafa Varank açılış Zonguldak hizmete girdi