13 GÜN SONRA SÖZÜNÜ TUTTU

Aday adaylığı sürecinde Soğuksu pazar yerinde karşılaştığı bir vatandaşa 2 Nisan'da doğum gününü birlikte kutlama sözü veren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, o sözünü tuttu.

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Soğuksu Halk Pazarı’nda yürüttüğü seçim kampanyası çalışmaları sırasında karşılaştığı ve adının Duygu olduğu öğrenilen genç kadının doğum gününü eşi Hande Erdem ile birlikte kutladı.

 “Pazarda olduğunuzu söylediler, sizi görmeye geldim. Ben normalde pazara gelmem. Yüzünüzdeki iyi niyeti görüyorum. Dualarımdasınız. Okuduğum Kur-andasınız. İnşallah bu Mübarek Ramazan’ın hürmetine seçilirsiniz. 1 Nisan’da inşallah sizin bayramınızı kutlayacağız. 2 Nisan’da doğum günümü kutlayacağım” diyen ve adının Duygu olduğu öğrenilen genç kadına Tahsin Erdem ve eşi Hande Erdem doğum günü sürprizi yaparak evinde ziyaret etti.

Tahsin Erdem ve eşi Hande Erdem’i görünce şaşıran Duygu Hanım, duygulu anlar yaşadı. Tahsin Erdem ve Hande Erdem, 45 yaşına giren Duygu hanımla birlikte doğum günü pastasını kesti.

Erdem ailesine teşekkür eden genç kadın, "45 Yaşına girdim, bu güne kadar aldığım en güzel hediye oldu" diyerek Tahsin Erdem'e teşekkür etti.

13 gün sonra sözünü tuttu Tahsin Erdem doğum günü Zonguldak Belediye Başkanı Soğuksu Halk Pazarı seçim çalışması Zonguldak sürpriz